Digitale Slagkracht voor uitgevers, bloggers en contentmarketeers

Je bent een uitgever met één of meerdere contentsites. Of je bent een blogger met een uitgebreid blog of platform. Artikelen schrijven, verrijken en publiceren is jouw core business. Verkeer en bereik opbouwen zijn jouw currency. En adverteerders zorgen voor de revenue.

En je wilt naar een volgende stap. De website moet sneller, beter beheerbaar, flexibeler, schaalbaarder en beter indexeerbaar worden. Je wilt alles kunnen integreren met systemen van adverteerders of jouw eigen CRM. Kortom, jij wilt jouw contentsites, blog of platform naar het hoogst denkbare plan tillen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De volgende stap voor jouw contentsites, blog of platform

Er kunnen heel veel redenen zijn waarom je een volgende stap wilt zetten met jouw blogs. De techniek is wellicht verouderd, of de sites zijn toch niet zo flexibel in te richten als de redactie eigenlijk zou willen. Misschien ben je op zoek naar het inbouwen van nieuwe functionaliteiten of wil je nieuwe templates ontwikkelen? Of wil je je platform uitrollen in verschillende Europese landen?

Het kan zijn dat je allerlei barrières ziet in het opnieuw ontwikkelen van je sites of blogs. Kunnen we de bestaande content goed migreren? Blijven mijn Google rankings intact? Wordt mijn website er wel écht sneller en beter van? Is er een bureau dat mij goed bijstaat, ook als het in de avonden misgaat? Het antwoord is vier keer ja.

Voor contentsites voor publishers en bloggers werken we altijd met WordPress.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

WordPress is wat ons betreft hét CMS als het gaat om het publiceren van mooie content. En dat niet in de laatste plaats vanwege de nieuwe Gutenberg editor waarmee je heel snel en met heel veel flexibiliteit berichten en pagina’s neerzet. De voordelen van WordPress voor publishers op een rij:

  • – Meer gebruiksgemak. Met WordPress maakt de redactie in een handomdraai templates aan voor pagina’s en berichten. Veel flexibiliteit qua layout en functionaliteit dus.
  • – Schaalbaar. Met WordPress zet je zonder problemen grote aantallen sites op die ook veel verkeer aankunnen. Zie ook de case van Indebuurt hieronder.
  • – Veilig en snel. Met de juiste configuratie is WordPress een van de veiligste systemen. En het is supersnel.

Een netwerk van contentsites (25+) met miljoenenbereik voor Indebuurt (DPG Media)

Vijf jaar geleden begonnen we samen met DPG Media (toen nog De Persgroep) met de herontwikkeling van het platform Indebuurt. Indebuurt is een lokale nieuwssite die actief is in meer dan 25 Nederlandse steden. De verschillende redacties maken de content en de site is gevuld met lokale en landelijke adverteerders. Iedere stad heeft zijn eigen omgeving maar delen wel vanuit één codebase dezelfde functionaliteiten. In een paar jaar tijd is het verkeer enorm toegenomen en bedienen we nu een miljoenenpubliek.

3500 artikelen in een nieuwe jas voor Love2BeMama

Veel bloggers beginnen vanuit de behoefte om anderen handige, eerlijke en praktische informatie te geven over allerlei onderwerpen. Zo ook Love2BeMama. Geboren vanuit de frustratie dat er online weinig ervaringen en informatie te vinden was over het kersverse ouderschap, begon Linda Bosscher daar zelf maar over te schrijven. En met succes. Het mamablog heeft inmiddels meer dan 3500 artikelen online staan en trekt vele bezoekers per maand. Met de nieuwe website kan content nu nog makkelijker, sneller en flexibeler in elkaar worden gezet en gepubliceerd.

Van Ons bouwt al jaren aan de grootste contentplatforms denkbaar

En dat zeggen we niet om op te scheppen, maar gewoon omdat het echt zo is. Van Koffietijd (Talpa) tot indebuurt en van Wielerflits tot Love2BeMama. We weten hoe we contentsites in elkaar moeten zetten die flexibel en schaalbaar zijn en die bestand zijn tegen hoge pieken in traffic.

Zet ook de volgende stap en kom eens langs voor een kop koffie. Dan leggen we je graag onze aanpak verder uit.

Neem vandaag nog contact met ons op!

We komen graag met je in contact om te sparren over hoe we jouw blogs en contentsites kunnen verbeteren. Laat hieronder je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

Offerte wizard