De volgende stap voor jouw contentsites, blog of platform

Er kunnen heel veel redenen zijn waarom je een volgende stap wilt zetten met jouw blogs. De techniek is wellicht verouderd, of de sites zijn toch niet zo flexibel in te richten als de redactie eigenlijk zou willen. Misschien ben je op zoek naar het inbouwen van nieuwe functionaliteiten of wil je nieuwe templates ontwikkelen? Of wil je je platform uitrollen in verschillende Europese landen?

Het kan zijn dat je allerlei barrières ziet in het opnieuw ontwikkelen van je sites of blogs. Kunnen we de bestaande content goed migreren? Blijven mijn Google rankings intact? Wordt mijn website er wel écht sneller en beter van? Is er een bureau dat mij goed bijstaat, ook als het in de avonden misgaat? Het antwoord is vier keer ja.

Een netwerk van contentsites (25+) met miljoenenbereik voor Indebuurt (DPG Media)

Vijf jaar geleden begonnen we samen met DPG Media (toen nog De Persgroep) met de herontwikkeling van het platform Indebuurt. Indebuurt is een lokale nieuwssite die actief is in meer dan 25 Nederlandse steden. De verschillende redacties maken de content en de site is gevuld met lokale en landelijke adverteerders. Iedere stad heeft zijn eigen omgeving maar delen wel vanuit één codebase dezelfde functionaliteiten. In een paar jaar tijd is het verkeer enorm toegenomen en bedienen we nu een miljoenenpubliek.

3500 artikelen in een nieuwe jas voor Love2BeMama

Veel bloggers beginnen vanuit de behoefte om anderen handige, eerlijke en praktische informatie te geven over allerlei onderwerpen. Zo ook Love2BeMama. Geboren vanuit de frustratie dat er online weinig ervaringen en informatie te vinden was over het kersverse ouderschap, begon Linda Bosscher daar zelf maar over te schrijven. En met succes. Het mamablog heeft inmiddels meer dan 3500 artikelen online staan en trekt vele bezoekers per maand. Met de nieuwe website kan content nu nog makkelijker, sneller en flexibeler in elkaar worden gezet en gepubliceerd.