Nooit meer zorgen over techniek

Een werkbaar en geliefd product binnen jouw organisatie is ons doel. 

Samen met jou brengen wij jouw online strategie tot leven. Bij de uitvoering van de strategie en ontwikkeling van het product kijken wij naar gebruikers gemak voor de bezoekers én jouw medewerkers. Door de nauwe samenwerking bij de ontwikkeling zien wij efficiëntere werkprocessen wat leidt tot betere adoptie binnen de organisatie.

We gaan gedetailleerd te werk maar verliezen de grote lijnen daarbij niet uit het oog. We doen wat we beloven, hebben tijd, capaciteit en kennis om te werken aan impactvolle producties. We maken de dingen niet moeilijker dan ze zijn maar gaan wel voor de oplossing met het grootste resultaat voor jouw bedrijf, voor nu én in de toekomst.

Onze werkwijze

  • Één vast aanspreekpunt & 20+ experts
  • Samen met jou werken we jouw digitale strategie uit
  • Wij gaan aan de slag met het ontwerp en creatie
  • We overleggen en sparren, daarna starten we de realisatie
  • We zorgen voor een soepele livegang van jouw digitale producten
  • We starten met de implementatie van de strategie. Content, advertentiecampagnes, nieuwsbrieven en funnels: we brengen ze allemaal tot leven
  • Analyse van de producten, campagnes en doorontwikkeling voor het beste resultaat nu én in de toekomst

Persgroep – Indebuurt.nl

Het uitrollen van nieuwe steden was ingewikkeld, duurde lang en was kostbaar. Dat moest anders.

Schaalbaar & flexibel platform gefocust op groei.

We hebben de goede stukken uit het bestaande platform gehaald en aangevuld met herbouwde delen. Dat scheelt in de kosten en leverde flinke tijdswinst op. Door slimme keuzes te maken qua hosting en techniek kunnen de nieuwe steden in korte tijd worden uitgerold en is de redactie snel up en running om content te plaatsen.

Op een slimme manier aan de slag met jouw digitale strategie. Een strategie die niet alleen kijkt naar een website, maar ook naar andere kanalen. Een strategie die ook rekening houdt met de impact op de klantenservice en orderafhandeling. Nooit gelimiteerd meer door techniek. Wat we bedenken kunnen we ook voor je bouwen, zo heb je alles in één. En liever vandaag dan morgen. Dat is wat wij mogelijk maken.
Van product tot implementatie in jouw organisatie

Wat andere klanten zeggen

Van Ons was incredibly helpful with solving severe issues we faced when translating our website. Solution oriented and always responsive they have become a trusted partner for all our web solutions.

Julika Riegler, IKEA Foundation

Inmiddels vormt een compleet team programmeurs van Van Ons de handen en voeten van het Joolz e-commerce team en stijgt omzet – door nauwe samenwerking -maand op maand noemenswaardig!

Joost Harmsma, Joolz

Wij in Van Ons een professionele partner gevonden voor het verder ontwikkelen van indebuurt. We hebben een nauwe en zeer prettige samenwerking met Van Ons waarbij we snel kunnen schakelen en altijd goed advies krijgen. Dit zorgt dat we indebuurt samen naar een steeds hoger niveau kunnen brengen.

Jurgen Smit – Product Owner indebuurt – Persgroep