Een overzichtelijke Werkenbij website met duidelijke informatie

Van Ons realiseerde de WerkenBij site voor het AmsterdamUMC. De website heeft een informerend karakter en geeft geïnteresseerden meer duidelijkheid over de carrièremogelijkheden bij de ziekenhuizen.

Development
navbar

Ik denk dat we met deze website een goede eerste indruk hebben gemaakt bij onze (online) bezoekers

Niels Jansen – Online Communicatieadviseur Amsterdam UMC

Het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam en het VU medisch centrum (VUmc) hebben in juni 2018 de krachten gebundeld en gaan verder onder de publieksnaam Amsterdam UMC.

In Amsterdam UMC werken AMC en VUmc samen aan academische patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs & opleidingen. Dagelijks zetten meer dan 15.000 professionals zich samen in voor goede en toegankelijke zorg. Voor nu, en voor de komende generaties. Jaarlijks worden ruim 350.000 patiënten op beide locaties – AMC en VUmc – behandeld. De nadruk ligt daarbij op complexe patiëntenzorg en de hooggespecialiseerde behandeling van zeldzame aandoeningen.

Werkenbij Amsterdam UMC website
Werkenbij Amsterdam UMC website
Werkenbij Amsterdam UMC website

In deze specifieke case bleek het sterkste punt van Van Ons dat ze snel kunnen leveren en goed meedenken in oplossingen

Wat vindt de opdrachtgever?

We zijn erg tevreden met het resultaat. Ik denk dat we met deze website een goede eerste indruk hebben gemaakt bij onze (online) bezoekers. Het was prettig en snel schakelen met Van Ons. Het proces was kort door de planning, maar daardoor ook erg helder. Door de korte lijntjes en het hebben van één aanspreekpunt verliep de samenwerking soepel. In deze specifieke case bleek het sterkste punt van Van Ons dat ze snel kunnen leveren en goed meedenken in oplossingen. Ze wisten onze vraag goed te vertalen naar een online oplossing.

Ook op zoek naar een effective Werkenbij website?

Laat ons dan met je meedenken, we horen graag wat je plannen zijn. Laat je gegevens hieronder achter en we komen snel bij je terug.