Van Magento M1 naar een robuuste webshop oplossing

Je hebt een Magento webshop, maar je weet dat je over moet stappen naar iets nieuws. Je bent op zoek naar webshop technologie die modulair is, makkelijk in gebruik, schaalbaar en veilig. Je had al eens van WooCommerce gehoord, maar twijfelt nog of dat écht de oplossing is. Wij denken van wel, en dat laten we je graag zien aan de hand van een aantal mooie cases van grote opdrachtgevers.

De volgende stap voor jouw e-commerce kanaal

Je hebt op dit moment een Magento webshop maar die is verouderd. Er zijn wisselende verhalen over de overstap van Magento 1 naar versie 2. En wellicht wil je jouw webshop en e-commerce activiteiten verder opschalen.

Tijdens je oriëntatie heb je WooCommerce waarschijnlijk al eens voorbij zien komen. De overstap van Magento naar WooCommerce kan een enorme boost betekenen voor jouw e-commerce kanaal. WooCommerce is makkelijk in gebruik, biedt veel functionaliteit en is zeer flexibel op te zetten en in te richten.

Met WooCommerce kun je de volgende stap zetten om jouw webshop verder op te schalen. Wellicht wordt expansie naar het buitenland nu een optie? Of wellicht ga je meer cross- en upsellen?

WooCommerce is out-of-the-box erg krachtig en extra features zijn makkelijk te ontwikkelen.

De voordelen van je Magento shop om te zetten naar WooCommerce

Je webshop overzetten van Magento naar WooCommerce is heel goed mogelijk. De voordelen op een rij:

  • Bestaande content in je Magento webshop kan gemigreerd worden naar je nieuwe WooCommerce webshop.
  • WooCommerce is zeer flexibel en modulair opgebouwd. Alle features die je nodig hebt kunnen tailor-made ontwikkeld worden.
  • WooCommerce is zeer goed te koppelen aan externe systemen zoals jouw ERP, CRM of boekhoudpakket. Zo bereik je nog meer synergie.

Meer klanten en meer omzet door de introductie van een gloednieuw e-commerce kanaal

Dudok is een bekende naam als het gaat om het heerlijke gebak dat ze verkopen en de prachtige restaurants op de mooiste locaties. In de online marketingstrategie van Dudok ontbrak echter één ding: een steengoed e-commerce kanaal. Van Ons heeft Dudok geholpen met het bedenken, ontwerpen en bouwen van de een WooCommerce webshop voor de patisserie.

Start samen met Van Ons aan de ontwikkeling van jouw nieuwe webshop

Van Ons heeft al meer dan twaalf jaar ervaring met het realiseren van krachtige webshops. We snappen de techniek en we snappen waar we synergie creëeren. Als je onze project managers spreekt, vraag ze dan naar de verschillende succesvolle cases die we reeds hebben neergezet.

Tot en met 31 mei bieden we je een gratis brainstorm aan waarin we eerste ideeën over jouw webshop uitwerken. We bedenken samen de beste route om jouw Magento webshop om te toveren tot solide WooCommerce oplossing.

Begin vandaag nog met de overstap van Magento naar WooCommerce!

Ben je overtuigd om de overstap van Magento naar WooCommerce te maken? Of heb je nog vragen die je eerst graag beantwoord wilt zien? Neem dan contact met ons op, we zitten voor je klaar. Tot en met 31 mei werken we gratis de eerste ideeën voor een soepele overstap voor je uit.

Offerte wizard