De volgende stap voor jouw e-commerce kanaal

Je hebt op dit moment een Magento webshop maar die is verouderd. Er zijn wisselende verhalen over de overstap van Magento 1 naar versie 2. En wellicht wil je jouw webshop en e-commerce activiteiten verder opschalen.

Tijdens je oriëntatie heb je WooCommerce waarschijnlijk al eens voorbij zien komen. De overstap van Magento naar WooCommerce kan een enorme boost betekenen voor jouw e-commerce kanaal. WooCommerce is makkelijk in gebruik, biedt veel functionaliteit en is zeer flexibel op te zetten en in te richten.

Met WooCommerce kun je de volgende stap zetten om jouw webshop verder op te schalen. Wellicht wordt expansie naar het buitenland nu een optie? Of wellicht ga je meer cross- en upsellen?

Meer klanten en meer omzet door de introductie van een gloednieuw e-commerce kanaal

Dudok is een bekende naam als het gaat om het heerlijke gebak dat ze verkopen en de prachtige restaurants op de mooiste locaties. In de online marketingstrategie van Dudok ontbrak echter één ding: een steengoed e-commerce kanaal. Van Ons heeft Dudok geholpen met het bedenken, ontwerpen en bouwen van de een WooCommerce webshop voor de patisserie.