Na uitvoerig overleg met jou starten we de technische realisatie gevolgd door livegang. Na de livegang begint eigenlijk het echte werk: de implementatie van de strategie & de doorontwikkeling van jouw product. Advertentiecampagnes gaan live, content wordt ingepland, landing pagina’s worden gemaakt en social media content wordt uitgewerkt & verspreid.

We kijken hierbij naar de beste oplossing voor jouw probleem, analyseren en sturen bij waar nodig. We maken de zaken niet ingewikkelder dan ze zijn. We kennen de juiste tools, de juiste hacks en de juiste mensen om digitale producten neer te zetten die werken.

Een geliefd product dat resultaten behaald is ons doel.

Sinds 2006 werken wij aan toffe online projecten en zijn uitgegroeid tot een Compleet Technisch Web Development Bureau met 20+ developers.

Wekelijks worden er door onze 20+ specialisten projecten opgeleverd voor grote merken en ondernemingen. Onze focus bij het opleveren is simpel. De gewenste resultaten behalen voor klanten zonder enige zorgen over technische mogelijkheden.

Dat doen we door enerzijds de adoptie in de organisatie, door te automatiseren én eenvoudige te gebruiken tools voor werknemers te realiseren. Anderzijds de gebruikers van het project of bezoekers van de website de meest ideale beleving te geven waardoor doelstellingen behaald worden.

Onze werkwijze: jouw visie samen omzetten in een strategie waarbij wij de volledige technisch realisatie én doorontwikkeling doen. Simpel gezegd, jij hebt nooit meer zorgen over de techniek.

Onze werkwijze

  • Één vast aanspreekpunt & 20+ experts
  • Samen met jou werken we jouw digitale strategie uit
  • Wij gaan aan de slag met het ontwerp en creatie
  • We overleggen en sparren, daarna starten we de realisatie
  • We zorgen voor een soepele livegang van jouw digitale producten
  • We starten met de implementatie van de strategie. Content, advertentiecampagnes, nieuwsbrieven en funnels: we brengen ze allemaal tot leven
  • Analyse van de producten, campagnes en doorontwikkeling voor het beste resultaat nu én in de toekomst

Leg jouw case voor aan onze experts

Wat andere klanten zeggen

Van Ons was incredibly helpful with solving severe issues we faced when translating our website. Solution oriented and always responsive they have become a trusted partner for all our web solutions.

Julika Riegler, IKEA Foundation

Inmiddels vormt een compleet team programmeurs van Van Ons de handen en voeten van het Joolz e-commerce team en stijgt omzet – door nauwe samenwerking -maand op maand noemenswaardig!

Joost Harmsma, Joolz

Wij in Van Ons een professionele partner gevonden voor het verder ontwikkelen van indebuurt. We hebben een nauwe en zeer prettige samenwerking met Van Ons waarbij we snel kunnen schakelen en altijd goed advies krijgen. Dit zorgt dat we indebuurt samen naar een steeds hoger niveau kunnen brengen.

Jurgen Smit – Product Owner indebuurt – Persgroep