Teamleader koppelen aan je website

Teamleader is een CRM, projectregistratie- en facturatietool in één. Al je cruciale bedrijfsprocessen kun je aansturen en managen vanuit een duidelijke interface met heel veel mogelijkheden. Het is niet voor niets dat Teamleader al door meer dan 11000 bedrijven wordt omarmd. 

 

Maar je kunt nog een stap verder gaan. Voor nog meer procesoptimalisatie en een nog betere klantervaring. Teamleader is eenvoudig te koppelen en te integreren in je andere digitale kanalen. En voor het echte complexe werk plaats je er middleware tussen. Bij Van Ons doen we dit al jaren. Het opzetten, implementeren en lanceren van de integratie van Teamleader met jouw WordPress website verzorgen wij van A tot Z. Meer weten over het proces? Op deze pagina leggen we je alles uit!

Wat kun je met een koppeling tussen Teamleader en je digitale kanalen?

Teamleader is een volwaardig CRM, dus alle informatie over jouw klanten zit daarin. Daarnaast kun je in Teamleader ook offertes en facturen maken voor je klanten. Door je website of je webshop te koppelen kun je orders uit de webshop inschieten in Teamleader. Of kun je klanten een Mijn Omgeving aanbieden die in verbinding staat met Teamleader. Ze kunnen dan hun eigen gegevens aanpassen of hun facturen en offertes inzien.

De uitwisseling van informatie tussen Teamleader en jouw andere digitale kanalen gaat dus beide kanten op. Informatie kan van Teamleader naar de website (NAW gegevens, offertes, facturen), en informatie kan van de website naar Teamleader (orders, aangepaste NAW gegevens).

Het mes snijdt aan twee kanten. Een Teamleader koppeling creëert meer waarde voor de bezoeker en maakt de organisatie efficiënter.

De voordelen van een koppeling met Teamleader

Een koppeling met Teamleader zorgt voor een betere klantervaring en snellere, foutloze processen die jouw bedrijf efficiënter maken. De voordelen:

  • – Meer gemak voor de klant. De klant kan zelf offertes en facturen inzien en zijn gegevens wijzigen.
  • – Minder werk voor de organisatie. Facturen worden automatisch aan klanten beschikbaar gesteld. Hun NAW gegevens wijzigen ze zelf en komen automatisch goed in Teamleader.
  • – Meer data en customer insights. Door de koppeling verrijk je klantdata in Teamleader. Zo krijg je meer inzicht in gedrag en behoeftes.

Inzicht in sales, payability en debiteuren via je eigen middleware

Teamleader wordt ook gebruikt als tool om projecten in te administreren, planningen en offertes in te maken en het geeft medewerkers de mogelijkheid om uren te loggen. Al die informatie is heel interessant voor de organisatie omdat ze vaak de belangrijkste KPI’s in kaart brengen.

De potentie van al die informatie in Teamleader is enorm, maar meestal moeten er nog wat bewerkingen op de data gemaakt worden om de informatie te vertalen naar KPI’s die relevant zijn voor de organisatie. De payability van medewerkers bijvoorbeeld wordt door ieder bedrijf weer op een net andere manier berekend, evenals de pipeline van de sales.

Van Ons kan je helpen bij het inrichten van een tailormade dashboard waarin met behulp van data uit teamleader al jouw relevante KPI’s in kaart worden gebracht. Met behulp van de teamleader API halen we de relevante informatie binnen en in de custom middleware doen we de databewerkingen die passen bij jouw unieke business logic. Het geheel wordt strak vormgegeven in lijn met de huisstijl, zodat alle metrics, KPI’s en strategische doelen op een heldere manier gecommuniceerd kunnen worden.

Van Ons bouwt al jaren de meest geavanceerde koppelingen en middleware

Wil jij ook processen efficiënter maken, de klantervaring verbeteren en heb jij ook behoefte aan een mooi dashboard waarin je jouw KPI’s kunt monitoren? Neem dan contact met ons op. Wij bouwen al jaren koppelingen en dashboards, niet alleen voor klanten maar ook voor onszelf. Want ook wij willen graag sturen op cijfers!

Tot en met 1 augustus kun je een virtuele afspraak met ons maken voor een uur lang consult en brainstorm en werken we gratis de eerste contouren van jouw Teamleader koppeling uit!

Boek je afspraak voor gratis brainstorm

Tot en met 1 augustus kun je gratis een virtuele brainstorm bij ons boeken en werken we gratis de eerste contouren van jouw Teamleader koppeling uit. Laat je gegevens achter en we plannen wat in!

Offerte wizard