Teamleader koppelen aan je website

Wat kun je met een koppeling tussen Teamleader en je digitale kanalen?

Teamleader is een volwaardig CRM, dus alle informatie over jouw klanten zit daarin. Daarnaast kun je in Teamleader ook offertes en facturen maken voor je klanten. Door je website of je webshop te koppelen kun je orders uit de webshop inschieten in Teamleader. Of kun je klanten een Mijn Omgeving aanbieden die in verbinding staat met Teamleader. Ze kunnen dan hun eigen gegevens aanpassen of hun facturen en offertes inzien.

De uitwisseling van informatie tussen Teamleader en jouw andere digitale kanalen gaat dus beide kanten op. Informatie kan van Teamleader naar de website (NAW gegevens, offertes, facturen), en informatie kan van de website naar Teamleader (orders, aangepaste NAW gegevens).

Inzicht in sales, payability en debiteuren via je eigen middleware

Teamleader wordt ook gebruikt als tool om projecten in te administreren, planningen en offertes in te maken en het geeft medewerkers de mogelijkheid om uren te loggen. Al die informatie is heel interessant voor de organisatie omdat ze vaak de belangrijkste KPI’s in kaart brengen.

De potentie van al die informatie in Teamleader is enorm, maar meestal moeten er nog wat bewerkingen op de data gemaakt worden om de informatie te vertalen naar KPI’s die relevant zijn voor de organisatie. De payability van medewerkers bijvoorbeeld wordt door ieder bedrijf weer op een net andere manier berekend, evenals de pipeline van de sales.

Van Ons kan je helpen bij het inrichten van een tailormade dashboard waarin met behulp van data uit teamleader al jouw relevante KPI’s in kaart worden gebracht. Met behulp van de teamleader API halen we de relevante informatie binnen en in de custom middleware doen we de databewerkingen die passen bij jouw unieke business logic. Het geheel wordt strak vormgegeven in lijn met de huisstijl, zodat alle metrics, KPI’s en strategische doelen op een heldere manier gecommuniceerd kunnen worden.

Teamleader koppeling nodig? Neem direct contact op.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.