Van Ons is jouw partner van A tot Z

Het inrichten van jouw advertising structuur begint met het definiëren van een heldere strategie en KPI’s. We richten ons daarbij gelijk op de commerciële kant van de zaak: hoeveel stoppen we erin en wat verwachten we wat eruit komt aan traffic, leads en sales. We brengen in kaart welke doelgroepen we willen aanspreken en welke product/markt combinaties we in ads of campagnevorm kunnen lanceren. En we kijken waar we zijdelings slim met data om kunnen gaan voor het verzamelen van waardevolle customer insights.

Daarna schakelen we over naar de implementatie. We bepalen welke tone-of-voice we gebruiken in de ads of de campagnes. We kijken hoe we het geheel on brand houden en welke eisen we dus stellen aan copy, video en fotografie. We kiezen de platformen uit waarvan we het meeste rendement verwachten. Er volgt een helder overzicht van de resources die allemaal moeten worden aangewend om succesvol te adverteren en om campagnes te lanceren.

Tot slot gaan we met de handen de modder in. We zetten advertenties op, schrijven de copy, schieten de video en bewerken de kiekjes. We sturen wekelijks bij en lanceren ads of campagnes volgens de planning. We komen bij elkaar om resultaten door te spreken en denken na over de volgende stappen om digitaal door te pakken.