Service & onderhoud

Check al onze cases en oplossingen

Niet het meest interessante onderdeel van je website en online strategie. Maar toch is goed onderhoud heel erg noodzakelijk. En daarbij: je website staat nooit stil. Af en toe vernieuwen en nieuwe features toevoegen houdt je website relevant en interessant voor de gebruiker.

Dé manier om je website veilig te houden is om die regelmatig te updaten. Tenminste een keer per maand. Dat is precies waar wij bij Van Ons je mee kunnen helpen. Met een aantal uur in de maand ben je verzekerd van een website die altijd de recentste versie* van de WordPress core en plugins heeft. Up to date blijven zorgt voor:

  • Een veilige site
  • Een stabiele site
  • Steeds nieuwe CMS functionaliteit tot je beschikking (bijna kosteloos!)
  • Geen gedoe!

Per website verschilt de hoeveelheid tijd die je moet reserveren voor het uitvoeren van de updates. Het hangt af van de hoeveelheid plugins, welk soort thema je gebruikt en of je bijvoorbeeld een webshop in de website hebt. Wij kunnen precies voor je bepalen hoeveel tijd je vrij moet maken om je website up to date te houden.

En als we dan toch bezig zijn, kunnen we misschien direct wat nieuwe features ontwikkelen die al lang op je verlanglijstje stonden. Voor verschillende klanten werken we op basis van doorontwikkeling. We reserveren een vast aantal uren per week en in die week werken we aan tickets die we gezamenlijk hebben opgesteld. Zo blijf je je website constant vernieuwen en verbeteren!

* WordPress heeft een paar keer per jaar een update, maar actieve plugins soms wel een paar keer per maand! Daar gaat weleens iets mis en daarom is het verstandig altijd één versie achter te lopen. Dan hoef je niet op de pluginbouwer te wachten voor een oplossing maar update je pas als de kinderziektes eruit zijn.

Maandelijks je website up to date?

Dat kan, neem contact met ons op en we kijken samen naar de beste werkwijze en oplossing.