Mogelijk niet het meest sprankelende onderdeel van je website en online strategie. 😉 Maar goed onderhoud is noodzakelijk. En daarbij: je website staat nooit stil. Af en toe nieuwe functionaliteit toevoegen houdt je website relevant en interessant voor de gebruiker.

Dé manier om je website veilig te houden is om die regelmatig te updaten. Tenminste een keer per kwartaal, het liefst nog iets vaker. Dat is precies waar we je bij Van Ons mee kunnen helpen. In een paar uur per maand ben je verzekerd van een website die altijd de recentste versie* van de WordPress core en plugins heeft. Up to date blijven zorgt voor:

  • Een veilige site;
  • Een stabiele site;
  • Steeds nieuwe CMS functionaliteit tot je beschikking;
  • Geen gedoe!

Per website verschilt de hoeveelheid tijd die je moet reserveren voor het uitvoeren van de updates. Het hangt af van de hoeveelheid plugins, welk soort thema je gebruikt en of je bijvoorbeeld een webshop in de website hebt. Wij kunnen precies voor je bepalen hoeveel tijd nodig is om je website up to date te houden.

En als we dan toch bezig zijn, kunnen we direct nieuwe features ontwikkelen die al lang op je verlanglijstje staan. Voor verschillende klanten werken we op basis van doorontwikkeling. We reserveren een vast aantal uren per week en in die week werken we aan tickets die we gezamenlijk hebben opgesteld. Zo blijf je je website constant vernieuwen en verbeteren!

* WordPress heeft een paar keer per jaar een update, maar actieve plugins soms wel een paar keer per maand! Daar gaat weleens iets mis en daarom is het verstandig altijd één versie achter te lopen. Dan hoef je niet op de pluginbouwer te wachten voor een oplossing maar update je pas als de kinderziektes er uit zijn.