KLT-funnel: mini-opleiding als Lead Generator

Check al onze cases en oplossingen

Dagelijks nieuwe warme leads voor jou bedrijf via het internet? Dat is de belofte waarvoor je gebruik maakt van het internet. Echter: in de praktijk komt deze belofte vaak niet uit. 

Bij Van Ons experimenteren we continu met nieuwe strategieën. Zo ook met een KLT-funnel.

Het idee is simpel: iemand neemt alleen iets aan van een vriend of van een autoriteit.

Droomsituatie: een consistente flow aan prospects die in de mindset zijn om bij jou te kopen. Sterker nog: ze hebben het zichzelf al verkocht.

KLT-funnel: een funnel die je helpt om van een onbekende een prospect te maken, deze kent de volgende stappen: Know, Like & Trust.

KLT-funnel in de praktijk, ofwel de stappen om van een onbekende potentiële klant een prospect te maken:

  1. Kennen: de potentiële klant ziet in dat er een probleem is, en dat er een oplossing bestaat.
  2. Leuk vinden: de potentiële klant vindt jou leuk en gaat je zien als autoriteit (bijvoorbeeld door een serie video’s die je dag-na-dag opstuurt), hij of zij gaat puzzelen naar een oplossing op het probleem.
  3. Vertrouwen: de potentiële klant vertrouwt jou omdat je veel kennis op een vriendelijke manier hebt aangereikt. Nu kan je jouw aanbod doen.

Heb je interesse in deze nieuwe manier van lead-generatie die in Nederland nog nauwelijks wordt toegepast? Wij experimenteren er continu mee. Neem contact op als je wilt weten of een dergelijke funnel voor jouw bedrijf kan werken!

Ook aan de slag met een KLT funnel?

Neem contact met ons op en we gaan graag met je om tafel.

Offerte wizard