Safety first

Als het op FinTech aankomt, moet veiligheid voorop staan. Goed beveiligde verbindingen, versleutelde transacties en veilige klant-omgevingen. Wij zorgen overal voor. We begrijpen namelijk dat je platform een digitaal fort moet worden. Het moet goed beveiligd zijn, zodat je gebruikers zich veilig voelen. Wij ontwikkelen platformen met een back-end die de privacy en veiligheid waarborgen die een standaard zijn geworden in de FinTech industrie.

FinTech specialist

FinTech-nisch gesproken

Als bedrijf dat zich begeeft in FinTech, weet je als geen ander dat het geen doorsnee industrie is. En een bijzondere industrie behoeft dan ook extra aandacht als het aankomt op development. Een simpele drag-and-drop website is niet afdoende. Onze developers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van platformen, tools en apps voor de FinTech industrie. Bijvoorbeeld in WordPress, Laravel of React Native.

De website van een bank of financiële instelling is een platform dat non-stop communicatie aanbiedt tussen de bank en haar gebruikers. Het succes van een dergelijke instelling valt of staat met de betrouwbaarheid en efficiëntie van het platform waarop alles gebeurt. Deze betrouwbaarheid is hetgeen wat wij bieden.

Community? Coremunity!

Jouw gebruikers zijn uiteraard één van de belangrijkste onderdelen van het succes van jouw bedrijf. De klant is koning, en dat betekent dat we hen op de beste manier bedienen die wij kennen. Gebruiksgemak en een positieve gebruikerservaring zijn dan ook cruciaal in de financiële service industrie. Je platform moet gecentreerd zijn rond de gebruiker.

Met de gebruiker als centraal uitgangspunt hebben we al vele tools, modules en platformen ontwikkeld. UX is immers een van onze specialiteiten. Met client portals, geavanceerde betaalmodules en zelfs op maat gemaakt investeringcalculators weten wij onze weg wel in de wereld van de FinTech.

Bekijk ons eerdere werk

Onze FinTech projecten:

Hulp nodig bij een aankomende project?

Neem contact met ons op voor een passende oplossing.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief. Niet te lang, niet te vaak. Mooie opgeleverde projecten en opmerkelijke nieuwtjes. En soms een uitnodiging voor een leuk evenement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.