Je website altijd up-to-date met minder handelingen en meer resultaat.

Je bent makelaar en je wilt jouw slagkracht op het internet vergroten. Processen moeten makkelijker, sneller en efficiënter kunnen. Je gebruikt allerlei systemen en een website, maar die missen nog voldoende aansluiting op elkaar. Meerdere keren hetzelfde huis of klantdata in verschillende systemen invoeren, daar moet verandering in komen. En daar kán ook verandering in komen.

Maak processen eenvoudiger en efficiënter voor jou en je klant door slimme koppelingen tussen je website en CRM systeem

Voor makelaarskantoor Mooijkind Vleut uit Haarlem bijvoorbeeld, koppelden wij het handige Realworks CRM direct aan hun website met behulp van een slimme integratie. De woningvoorraad uit Realworks komt automatisch op de website inclusief belangrijke informatie en foto’s. De website is verder de perfecte etalage voor het makelaarskantoor. Met nieuws, informatie en doorkliks naar andere digitale tools zoals de online waardebepaling.

Ga ook voor meer Digitale Slagkracht

Ben je een makelaar en wil je ook meer Digitale Slagkracht? Zoek je een betere integratie en aansluiting van je huidige digitale kanalen, bijvoorbeeld een nieuwe website gekoppeld aan je CRM? Dan ben je bij Van Ons aan het juiste adres.

  • Meer dan 13 jaar ervaring met meer dan 20 specialisten op het gebied van webdevelopment.
  • Ruime ervaring met klanten in vastgoed en makelaardij.
  • Van Ons helpt je vanaf  strategie, ontwerp, realisatie en doorontwikkeling van je digitale kanalen.

Aan de slag met Van Ons? Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op.

Offerte wizard