Home » Cases » Een rijke en complete actiesite online in anderhalve week — door ons, voor KNVB en Sligro

Een rijke en complete actiesite online in anderhalve week

Om opvolging te geven aan hun samenwerking omtrent gezond eten in voetbalkantines sloegen de KNVB en Sligro wederom de handen ineen voor een campagne. Onder de naam ‘Kampioenskeuze’ worden amateurvoetballers gevraagd naar hun eetgewoontes voor en na een wedstrijd. Op basis van die gegevens krijgen ze te zien of dat een gezonde keus is of niet en wat de alternatieven zijn.

Design Development

In anderhalve week werd het hart van de actie – de actiesite – neergezet. Twee virtuele kampioensschalen die met virtueel eten gevuld kunnen worden. Op basis van het gekozen eten krijg je een score waaruit blijkt hoe gezond dat is, een bijbehorende GIF-animatie illustreert dat:

Niet zo goed:

Wel goed:

Deelnemers kunnen hun resultaat vervolgens eenvoudig delen op Facebook en Twitter of hun unieke schalen delen via Instagram. Zij maken daarmee kans op mooie prijzen, waaronder een wedstrijd met hun club tegen ex-internationals.

Ter activatie kunnen deelnemers ook stemmen ontvangen op hun inzending, de stemmers maken zo ook weer kans op mooie prijzen.

Van Ons maakte ontwerp en techniek van Kampioenskeuze, het concept en de content zijn van Share Force One.

Binnen enkele dagen een volwaardige campagnesite in de lucht.

Ook snel een actiesite de lucht in?

Daar zijn we bij Van Ons erg goed in. We hebben campagnes gedraaid voor onder andere Andrelon, Bruna, Johnson en Johnson en Dr. Pepper. We zijn gewend aan de manier van werken die komt kijken bij een campagne of actiesite. Daarom worden we al jaren door veel verschillende reclamebureau’s ingeschakeld om hier een bijdrage aan te leveren. Ook snel aan de slag? Laat in het formulier hieronder je gegevens achter en we komen direct bij je terug.

Vul hieronder je gegevens in

Vul hieronder je gegevens in en laat als het kan al een paar details achter van de campagnesite die je wilt gaan draaien. Dan kunnen we je gelijk met raad, daad en actie bijstaan.

Offerte wizard