Home » Cases » Een online inspiratiemagazine met uitgebreide webshop koppelingen — door ons, voor Intratuin

Een online inspiratiemagazine met uitgebreide webshop koppelingen

Intratuin is de afgelopen paar jaar bezig geweest om zich online verder te ontwikkelen: behalve een webshop betekende dat ook een compleet nieuw voorraadsysteem én een inspiratieomgeving. In lijn met de reclamefolders van het tuincentrum die er al uitzien als een tijdschrift is daarom het inspiratie magazine opgezet. Een online magazine met seizoensgebonden artikelen en tips van experts uit de winkels.

Design Development Doorontwikkeling
navbar

Een online inspiratie magazine met Magento koppeling voor een rijke gebruikservaring die goed converteert.

De basis van het online magazine is WordPress. Het magazine bevat honderden artikelen over heel uiteenlopende onderwerpen. Van hoe en wanneer je welke plant moet snoeien, tot de laatste BBQ trends tot aan de mooiste kerstballen voor in de boom. Met handige filters op de homepage krijgt de bezoeker gelijk relevante content te zien en kun je makkelijk door het magazine browsen.

Magento-koppeling

De webshop van Intratuin is ontwikkeld door ISM en is gemaakt op basis van Magento. Van Ons heeft samen met ISM de Magento shop naadloos geïntegreerd in het online magazine op basis van WordPress. Handig, want zo kunnen bij artikelen relevantie artikelen uit de webshop gepresenteerd worden.

Door middel van een slimme combinatie van shortcodes en Advanced Custom Fields kunnen de beheerders van het magazine één of meerdere relevante producten toevoegen aan een artikel. Bezoekers die een product willen aanschaffen belanden met 1 klik gelijk op het product in de shop.

Op zoek naar een online magazine inclusief koppelingen met andere systemen?

Dan zit je goed bij Van Ons. Alles wat een API heeft is door ons te koppelen en kunnen we integreren. Neem contact met ons op om jouw plannen te bespreken, dan nemen wij de techniek voor onze rekening.

Offerte wizard