Home » Cases » Een krachtige combinatie van content en e-commerce — door ons, voor New York Media Group

Een krachtige combinatie van content en e-commerce

Een sterke domeinnaam + een gepassioneerde redactie + Van Ons techniek = succes! Die combinatie heeft de New York Media Group gecreëerd. In 2010 opgericht door Eric Lang en sinds 2014 in samenwerking met Van Ons: newyork.nl en vergelijkbare domeinen voor andere landen wil reizigers de stad New York laten ervaren als een local.

Design Development Doorontwikkeling Strategie
navbar

Als maatwerk écht maatwerk moet zijn, dan bel je Van Ons.

Charlotte Champion, managing partner New York Media Group.

Een sterke contentstrategie voor de stad die nooit slaapt

De unieke content geeft je tips and tricks om de Big Apple te ervaren als een inwoner, waar je moet zijn voor de beste pizza en vooral ook welke ‘tourist traps’ je geld niet waard zijn. Tegelijkertijd is het mogelijk om direct in de site kaartjes voor Broadway-musicals, concerten en sportwedstrijden te kopen. Van Ons maakt hiervoor gebruik van diverse API koppelingen en een maatwerk winkelwagentje om af te rekenen.

new york website homepage
new york website detail
new york website kaartjes
new york website videos

600.000+ unieke bezoekers per maand. Eén op de vijf Nederlanders die naar New York City gaat, bezoekt newyork.nl

De wekelijkse samenwerking leidt tot een steeds soepelere bezoekerservaring en nieuwe functionaliteit om je reis naar New York voor te bereiden.

In oktober 2016 werd deze samenwerking bekroond met een derde plek in de Deloitte Technology Fast50. Deze award is een ranking voor de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland die hun omzet flink hebben zien groeien door eigen techniek. Maar liefst 1178% groei realiseerde New York. Een prestatie om trots op te zijn!

Als maatwerk écht maatwerk moet zijn, dan bel je Van Ons.

Dat is wat Charlotte Champion zegt over onze samenwerking. En daar zijn we heel trots op. We werken al jaren samen met New York, hebben prijzen gewonnen met de site en zijn continu bezig om de website te verbeteren en uit te breiden. De contentwebsite die het ooit was is het al lang niet meer. Door koppelingen met verschillende systemen en databases te maken kunnen bezoekers nu snel en makkelijk kaartjes kopen voor allerlei attracties in New York. Mooi voor de bezoeker en mooi voor New York Media Group.

Ook wekelijks doorontwikkelen aan je site?

Vul je gegevens hieronder in en we nemen contact met je op. We komen graag bij je langs om te sparren, te brainstormen en te kijken waar wij je kunnen helpen.