“Elke gebouwde site de beste site ooit.” – dat lukt alléén met een geweldig team. En een geweldig team ontstaat alleen dankzij fantastische moeders. Daarom zet Van Ons voor de tweede jaar op rij de Van Ons moeders in het zonnetje. Eerst met een borrel en interactieve quiz op kantoor, daarna met een diner bij onze oude buren: Bistro ‘Bij Ons’ (ook opgericht in 2006).

Oprichters Bas van der Lans en Robert van Eekhout: “Toen we eind 2016 het idee kregen een moederdag te organiseren voor Van Ons’ moeders hebben we geen seconde getwijfeld, die moest er komen!”

Alleen de uitnodigingen waren al een succes. Verschillende moeders lieten weten deze trots aan collega’s, familie en vrienden geshowed te hebben. De grootse opkomst en leuke reacties maakten dat we ook dit jaar de Van Ons Moederdag weer georganiseerd hebben:

“Alleen in een veilige omgeving durf je familie mee te nemen naar je ‘werk’. We zijn er trots op ons team én de Van Ons moeders zo enthousiast zijn over deze avond. Het is niet alleen ongelooflijk gezellig, het ontmoeten van elkaar familie schept een band!”

Van Ons' Moederdag 2018
Van Ons’ Moederdag 2018

Ook via deze weg bedanken we alle moeders, de Van Ons’ers en – last but not least – developer Lisa die de organisatie dit jaar op zich genomen heeft.

Wij gunnen elke moeder zo’n moederdag!