Hoi!

Tussen de bitterballen en het bier door schrijf ik dit welkomstwoord. Omdat we graag live willen met deze pagina. Omdat ik dat wil. Want als ik jou nu, hier, op dit moment kan enthousiasmeren, dan is één van mijn missies geslaagd.

Van Ons maakt een geweldige groei door en daar kunnen we meer handen en meer brainpower bij gebruiken. Van Ons bouwt websites en mobiele applicaties dus er is vooral plek voor programmeurs. Voor klanten als Talpa, de Bijenkorf en Etos te creëren!

Wij vinden ons werk heel erg leuk en steken daar veel tijd en zorg in. Het web moet er mooi uitzien en goed werken. Techniek, code, die voor velen moeilijk of zelfs onbegrijpelijk kan zijn, mag er niet voor zorgen dat ideeën niet van de grond komen. Creativiteit, ondernemerschap en rock ’n roll moet altijd doorgang vinden en als wij een kans zien daarbij te helpen, doen we dat.

Als je gelukkig wordt van mooie code, dan spreek ik graag met je af.  Je kunt langskomen op vrijdagmiddag, maar de maandagmiddagborrel is minstens zo legendarisch. Draai anders een dag mee op kantoor of drink koffie met ons in een van de nabijgelegen cafés. Ik ben bereikbaar op jeffrey@van-ons.nl

Voor nu wens ik je vanaf de vrijdagmiddagborrel een tof weekend toe!