Amsterdam, 22 juni 2015 – Donderdag jl. vond in Hilversum het Mediapark Jaarcongres 2015 plaats. Op uitnodiging van Immovator hostte Van Ons een Mix & Match sessie over Beacons. Bij deze – zoals te plaatse beloofd – slides die handvatten bieden tijdens het Beacon App Concept-proces: Van Ons’ Beacon Concept Framework!

18 juni vond de achtste editie plaats van het Mediapark Jaarcongres. In het programma zaten een aantal Nederlandse media ondernemers die pionieren in het buitenland.

Op de Mix & Match Beacon tafel was onder andere de app van Beeld en Geluid te bekijken en de App Stampions die komende donderdag het levenslicht zal zien. Centraal stond echter de vraag: wat kan jij als ondernemer met een Beacon-toepassing in jouw branche?

Hulpmiddel hierbij was het Beacon Concept Framework zoals Van Ons dit gebruikt bij het bedenken van nieuwe Apps met opdrachtgevers:

Van Ons Beacon Concept Framework from Bas van der Lans

Daarnaast was er een live demo van het innovatieve project ‘Cameraad’ van Nu.nl en TNO waarbij de redactie ooggetuigen oproept live videoverslag te doen: User Generated Live Video. De VPRO presenteerde hun eerste productie met Virtual Reality van de serie ‘De volmaakte mens’ – een primeur die de bezoekers met Google Cardboard kunnen ervaren. En in de ochtend lichtten Henk Hagoort en Arno Otto de (digitale) strategie van de NPO en RTL toe.

Nagenieten van het congres? Bekijk hier de 360 graden foto’s van het event van C360.nl, en download de Beacon Concept Framework slides en ga aan de slag met de innovatieve Beacon App die jouw industrie verandert!

Van Ons bedankt Immovator voor de uitnodiging de Beacon sessies tijdens Mix & Match te hosten!