Amsterdam, 14 september 2015 – In het weekend van 26 en 27 september komen 300 WordPress specialisten, gebruikers en ondernemers bij elkaar. Ook dit jaar is Van Ons’ Bas van der Lans één van de organisatoren van WordCamp Nederland. De kleine organisatie zet dit jaar – samen met sponsoren, sprekers en vrijwilligers – opnieuw hét WordPress evenement van het jaar neer. Ben jij erbij op 26 en 27 september in Utrecht?

Bas van der LansDe kleine maar krachtige organisatie bestaat naast Bas uit Remkus de Vries, Chantal Coolsma, Marcel Bootsman & Barry Kooij. Samen met sponsoren, sprekers en vrijwilligers verwacht we ook dit jaar weer hét WordPress event van het jaar neer te zetten.

“Binnen WordCamp Nederland ben ik sinds 2014 verantwoordelijk voor sponsorwerving. Het is gaaf om de begroting van dit event voor de tweede keer op rij rond te maken. Kippenvel om te zien hoe bedrijven open staan het evenement mogelijk te maken!” – Bas van der Lans

We zijn ongelooflijk trots op de lijst sponsoren die we hebben mogen verwelkomen. Yoast – bekend van de SEO plugin – is net als in 2014 weer hoofdsponsor van het event.

“Bas’ beschikbaarheid is een mooie manier om terug te geven aan de WordPress Community. Op deze manier voelen we ons als Van Ons een trotse ‘in-kind sponsor’!” – Robert van Eekhout

Zien we je op WordCamp Nederland 2015? Het event vindt op 26 en 27 september 2015 plaats in Utrecht. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar!

WordCamp Nederland Bas van der Lans